NEGYEDÉVES JÖVŐTERVEZŐ NYEREMÉNYJÁTÉKAINK

Mit kínál Önnek a Jövőtervező nyereményjáték?

Készíttessen igényeire szabott díjkalkulációt a Postán 2023.01.01. és 2023.03.31. között, és nyerje meg a 2 darab, egyenként 100 000 Ft értékű Lidl ajándékkártya egyikét. Sorsolás: 2023.04.11-én.

 
 • Az egyik nyereményt a PostaSzemünkfénye, PostaMozaik Megtakarítás, PostaÉletŐr, PostaNyugdíj Aranytartalék, és PostaÖrökhagyó folyamatos díjas életbiztosítási díjat kalkulálók között,
 • a másikat a Posta Családi Biztosítás, PostaÉdesOtthon, PostaAutóŐr és PostaUtasŐr díjat kalkuláltatók között sorsoljuk ki.

 • Részletek a játékszabályzatban itt és itt.

  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Ugyanebben az időszakban biztosítási szerződést kötő ügyfeleink között 2 db "Lenovo Ideapad 3" laptopot sorsolunk ki 2023.05.09-én.

   
  • Az egyik nyereményt a PostaSzemünkfénye, PostaMozaik Megtakarítás, PostaÉletŐr, PostaNyugdíj Aranytartalék, PostaNyugdíj Prémium* és PostaÖrökhagyó folyamatos díjas életbiztosítást kötők között,
  • a másikat a Posta Családi Biztosítás, PostaÉdesOtthon, PostaAutóŐr és PostaUtasŐr szerződést kötők között sorsoljuk ki.


  A 2 darab „Lenovo IdeaPad 3” laptop sorsolásán azok a szerződések vesznek részt, amelyek a sorsolás napján díjrendezettek, és érvényben vannak.

  * A PostaNyugdíj Prémium nyugdíjbiztosítás csak 2023.01.30-tól vesz részt az értékesítési akcióban.

  Részletek a játékszabályzatban itt és itt.

  Termékeinkről részletesen itt tájékozódhat.