Életbiztosítások

Amennyiben nyugdíjas évei anyagi biztonságát szeretné megteremteni, ajánljuk Önnek a PostaNyugdíj Aranytartalék első folyamatos díjas életbiztosításunkat. A befizetett díjra évente 20% adójóváírás igényelhető a jelenleg hatályos adójogszabályok szerint. Érdemes időben elkezdeni a gondoskodást nyugdíjas éveinkről – akár már pályakezdőként –, hiszen a nyugdíjrendszer változásával, a csökkenő állami szerepvállalással az öngondoskodás egyre nagyobb jelentőséggel bír.
Gondoskodni szeretne gyermekei, unokái jövőjéről, biztonságos életkezdéséről, segíteni szeretne álmaik, céljaik megvalósításában? A PostaSzemünkfénye folyamatos díjas életbiztosítás és megtakarítás azok számára nyújt segítséget, akik előre terveznek és időben elkezdenek félretenni gyermekeik/unokáik jövőjének megteremtése érdekében, hogy ne az anyagiakon múljon a továbbtanulás vagy az önálló életkezdésük megalapozása. 

Szeretne rugalmasan megtakarítani és emellett biztosítási védelemben is részesülni? Hosszabb távú (akár 10-20 éves) megtakarításban gondolkodik, és nem kíván befektetési kockázatot vállalni? A PostaMozaik Megtakarítással kisebb összegek rendszeres megtakarításával, „a sok kicsi sokra megy” elven tehetünk félre céljaink megvalósítására, és közben a váratlan kiadásokra is felkészülhetünk. Ha kiegészítőnk közül választ, nagyobb biztosítási védelemben is részesülhet. Segítségével megvalósíthatjuk álmainkat, legyen szó akár a saját, akár a családunk jövőjéről, terveiről.

Családfenntartóknak és hitellel rendelkezőknek, illetve azoknak, akik csak kisebb összegeket tudnak rendszeresen befizetni,a PostaÉletŐr életbiztosítást ajánljuk. határozott tartamra szóló kockázati életbiztosítás mind baleseti, mind betegségből adódó halál esetén térít.
Mindazok számára, akiknek olyan rugalmas, bármikor hozzáférhető életbiztosításra van szükségük, amellyel előre tudnak tervezni, illetve azoknak, akik egyszeri díjas befektetést keresnek, de az életbiztosítások előnyeit is élvezni szeretnék, ideális megoldás a PostaHaszonŐr 2.0 életbiztosítás. Ügyfeleink a pénzpiac mozgásaihoz igazodó, minimum egy, maximum három naptári hónapra előre meghirdetett, biztos hozamokhoz jutnak.
Ifjú éveinken túljutva egyre gyakrabban gondolunk az elmúlásra. Az ismerősök, családtagok fájdalmas elvesztése, a betegségek felidézhetik bennünk a kérdést: vajon meddig élünk, és mennyi időt tölthetünk szeretteinkkel? Még éltünkben hogyan gondoskodhatunk róluk, arról az időszakról, amikor mi már nem leszünk? Súlyos gondokat, nagy terheket vehetünk le a vállukról, ha még időben megteremtjük a végső búcsúztatónk és a tisztességes temetés körülményeit. Ebben nyújt segítséget a PostaÖrökhagyó temetkezési célú folyamatos díjas életbiztosítás.