Gépjármű-biztosítások

A volán mögé ülve mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy a közlekedés fokozott odafigyelést igényel. Korunk felgyorsult életstílusa a gépjárművezetőket sem kíméli, így a legnagyobb körültekintés és óvatosság ellenére is történhet anyagi, illetve személyi jellegű káresemény, melynek okozói és elszenvedői egyaránt lehetünk. Magyarországon közel 4 millió gépjármű közlekedik az utakon, melyből évente minden huszadik baleset részese lesz…

Ki téríti meg az általunk más(ok)nak okozott kárt? A baleset okozójának - törvényi kötelezettség alapján - rendelkeznie kell kötelező-gépjármű felelősségbiztosítással, mely megtéríti a károsultak kárát, a saját gépjárműben keletkezett kárt viszont nem téríti.

PostaAutóŐr

kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás KÖSSE MEG MOST!

Az általunk okozott káresemény kapcsán ki téríti meg a saját autónkban keletkezett kárt? A saját autóban ugyanazon káresemény kapcsán keletkezett károk megtérítésére kínál megoldást az Okozói kiegészítő biztosítás, mely a károkozó autóban (azaz a mi autónkban) bekövetkezett kárt téríti meg a szerződéskötéskor választott maximális kártérítési összeghatárig.

Ajánljuk azoknak
,
  • akik elsősorban közlekedési balesetek esetére szeretnék biztosítani autójukat,
  • akiknek kár esetén problémát jelentene a gépjármű javíttatása, illetve azoknak,
  • akik ugyan rendelkeznek casco biztosítással, de saját hibás közlekedési baleset esetére az önrész erejéig szeretnék biztosítani autójukat.

Okozói kiegészítő biztosítás kizárólag a Posta Biztosítónál megkötött

PostaAutóŐr

kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződés mellé köthető, melyet ajánlattételkor vagy évforduló alkalmával van lehetőség igényelni.

Mi történik, ha feltörik, ellopják az autónkat, vagy esetleg elemi csapás éri? Gépkocsink biztonságát a közlekedésben való részvétel mellett egyéb tényezők is veszélyeztetik, hiszen féltett „kincsünket” bármikor feltörhetik, ellophatják, esetleg elemi csapás érheti.

Ajánljuk azoknak
, akik ezen károk megtérítésére teljes körű biztosítási védelmet keresnek.

PostaCasco

gépjármű-biztosítás