PostaAutóŐr díjkalkuláció

 

Kérjük, hogy a kitöltés során az adatokat a forgalmi engedélyben szereplő bejegyzésekkel megegyezően töltse ki!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Ügyféligény-felmérő

Rendelkezik Ön a kívánt időszakra a biztosítandó gépjárműre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással más biztosítónál?

A másnak okozott károkat megtéríti a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása. A saját autójában bekövetkezett közlekedési baleseti kárral kapcsolatban is érdekelné biztosítási védelem?

Érdekelné biztosítási védelem a saját és a járműben utazók baleseti sérüléseire is?

Alapadatok
Kérjük, adja meg, hogy milyen okból szeretne kötelező felelősségbiztosítást kötni!

A biztosítási évforduló mindig az aktuális biztosítási év utolsó napja. Felhívjuk figyelmét, hogy egy 2014.01.01-jei kockázatviselési kezdettel megkötött szerződés esetén a következő, aktuális évforduló: 2014.12.31., amit évfordulós felmondás esetén a helyes tarifa megállapításához és a törvénynek megfelelő biztosítóváltáshoz az alábbi mezőben meg kell adni. A biztosítási évforduló mindig a szerződés kezdeti dátumának megfelelő napot megelőző nap a következő évben. Például egy 2014.02.10-i kockázatviselési kezdettel megkötött szerződés esetén ez a dátum: 2015.02.09

Kérjük, válassza ki, hogy nő/férfi, vagy cég kíván ajánlatot kérni!
Kérjük, adja meg a Szerződő/Biztosított születési dátumát!
Kérjük, töltse ki a lakcímhez tartozó irányítószámot!
Kérjük, válassza ki a legördülő menüben, hogy melyik évben szerezte meg vezetői engedélyét!
2023.06.06. 14:41
Gépjármű adatok
Kérjük, válassza ki a legördülő menüből a biztosítandó jármű kategóriáját!
Kérjük, válassza ki a legördülő menüből a jármű gyártmányát! Ha a keresett márkanév nem található a menüben, akkor válassza az "egyéb" szöveget, és írja be az autó márkáját és típusát a mező melletti szabadon kitölthető cellába!
Kérjük, válassza ki a legördülő menüből a jármű típusát!
Kérjük, válassza ki a biztosítandó járműre vonatkozó bonus-malus fokozatát! Ha azonos kategóriában (személygépkocsi, teherautó, motorkerékpár, atb.) az elmúlt 2 évben nem volt gépjárműve, akkor a Biztosító rendszerében új belépő!
Kérjük, írja be a biztosítandó jármű hengerűrtartalmát! Tehergépkocsira vonatkozó felelősségbiztosítás esetén a megengedett teherbírást kell itt megadni (kiszámítása: a forgalmi engedélyben az „F.1“ együttes tömegből ki kell vonni a „G“ saját tömeget). Elektromos autó esetén, az érték: 0
Kérjük, válassza ki a jármű üzemeltetésének jellegét! Nem normál üzemeltetésű járművet nem áll módunkban interneten keresztül biztosítani. Nem normál üzemeltetésű a gépjármű: a taxi, valamint minden olyan gépjármű, melyet az üzemben tartó vagy tulajdonos személyes használata mellett ellenérték fejében – ideértve a teljes- vagy részleges költségtérítést, költség átvállalást, költség megosztást is – közösségi közúti személyszállításra is használnak (például Uber, Wundercar, BlablaCar, Oszkár Telekocsi), továbbá a bérgépkocsi, oktatójármű, nemzetközi fuvarozás, tűz- és robbanásveszélyes anyagok szállítása, ADR bárcával közlekedő járművek, olyan jármű, amely repülőtéren is közlekedik, pénz- és értékszállítás végzésére használt jármű, nem csak szárazföldön használható jármű, négykerekű motorkerékpár (L7e), valamint az E, P, V, és Z betűjelű különleges vagy ideiglenes forgalmi rendszámú járművek.
Kérjük, adja meg a biztosítandó jármű gyártási évét!
Történt az ajánlattételt megelőző 3 évben olyan károkozás, mely alapján a Szerződő kötelező gépjármű-felelősségbiztosítását kezelő biztosítónak kártérítési kötelezettsége keletkezett? Kizárólag azon káreseményeket kell figyelembe venni, melyek az ajánlattételt (tehát nem a kockázatviselés kezdetet) megelőző 3 éven belül következtek be!
További adatok
Kérjük válassza ki a fizetési ütemét! Havi díjfizetési gyakoriság nem választható csekkes fizetési mód esetében, valamint 25 000 Ft alatti éves díj esetén csak éves díjfizetési gyakoriság választható.
Kérjük, adja meg a fizetési módot! Csekkes fizetés esetén negyedéves, féléves vagy éves fizetési ütemet tud választani, átutalás vagy csoportos beszedési megbízás esetén az ügyfélnek folyószámlával kell rendelkeznie!
Nyilatkozat az igényfelmérésről