ÉnPostám Hűségprogram

Az ÉnPostám kártyával, Posta Hűségkártyával rendelkező Ügyfeleink részére - a postán megkötött szerződések esetén - az alábbi kedvezményeket biztosítjuk:

  • A Posta Biztosító kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szolgáltatásának (PostaAutóŐr) igénybe vétele esetén 5 %, illetve 10%-os díjkedvezmény a mindenkori hatályos tarifa szerint, amennyiben azt a biztosítási ajánlaton igénylik. A kedvezmény igényléséhez, a hűségkártya azonosítók (Igénylőlap sorszáma vagy az ÉnPostám kártya, Posta Hűségkártya vonalkód azonosító, és a kártyaszám utolsó 4 számjegye) megadása szükséges.

  • A Posta Biztosító PostaUtasŐr utasbiztosítási szolgáltatásának igénybe vétele esetén 4%-os díjkedvezmény, amennyiben azt a biztosítási ajánlaton igénylik. A kedvezmény Optimum és Prémium csomag választása esetén igényelhető, a hűségkártya azonosítók (Igénylőlap sorszáma vagy az ÉnPostám kártya, Posta Hűségkártya vonalkód azonosító, és a kártyaszám utolsó 4 számjegye) megadásával. Az ÉnPostám kártya, Posta Hűségkártya kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze és keddenként nem duplázható.

Az ÉnPostám kártyával, Posta Hűségkártyával igénybe vehető további kedvezményekről, a pontgyűjtés és a pontbeváltás feltételeiről ITT olvashat részletesen.